(JR.) PARALEGAL TRADEMARKS & DESIGNS (GENT)

Onze nieuwe hoofdverantwoordelijke voor trademark watches heeft een bachelor diploma rechtspraktijk, office management of gelijkwaardig hoger onderwijs behaald. Hij/zij weet wat intellectual property is en heeft interesse voor trademarks en designs.

Ervaring als paralegal in een rechtspraktijk of een IP-kantoor zien we als een plus. Je werkt heel gestructureerd, punctueel en discreet bij beheer van cases, deadlines en taken. Je ondersteunt onze interne en externe klanten en agenten wereldwijd. Je hebt een vlotte pen en communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels. Daarenboven ben je vlot in het gebruik van ICT-tools en Microsoft Office.

Je bent jong, dynamisch, proactief en flexibel. Met je positieve attitude verkies je open communicatie waarmee je bijdraagt aan ons enthousiast, jong en ondernemend team. Inspireer ons!

IP Hills is een klantgericht kantoor dat de expertise van de klant en kennis van intellectuele eigendom combineert in strategische beslissingen en pragmatische uitvoering. Het team heeft maar één doel: klanten te helpen. Wij zijn gericht op innovatieve industrieën, waar onderzoek, ontwikkeling en creativiteit belangrijk zijn. Wij bepalen beschermende strategieën voor klanten die een hekel hebben aan een slaafs kopieergedrag. Met vestigingen te Gent en Leuven biedt IP Hills een inspirerende werkomgeving. Naast een competitief salarispakket geniet u van autonomie, flexibiliteit en de mogelijkheid tot het volgen van gepaste opleidingen.