LEGAL COUNSEL (GENT/LEUVEN)

Je bent advocaat of bedrijfsjurist met ervaring in het ondernemingsrecht in de brede zin van het woord. Je begeleidt klanten bij tal van juridische vraagstukken, het reviseren en opstellen van overeenkomsten waarin intellectueel eigendomsrechtelijke vraagstukken belangrijk zijn. Je weet hoe litiges te voeren of aan te pakken, je houdt van onderhandelen, dit rekening houdend met het belang van de klant. Je hebt een brede interesse in het bedrijfsleven, houdt van een pragmatische interactie met klanten, en communiceert vloeiend in het Engels, Nederlands en/of Frans.

Je bent een probleemoplosser die het overzicht bewaart en het enthousiasme deelt van een jong en dynamisch team dat flexibel en autonoom werken hoog in het vaandel draagt. Je weet mensen te begeesteren.

Gent of Leuven is een bereikbare werkplek voor jou en je bent toe aan een nieuwe uitdaging in een ondernemend en groeiend team.

IP Hills is een klantgericht kantoor dat de expertise van de klant en kennis van intellectuele eigendom combineert in strategische beslissingen en pragmatische uitvoering. Het team heeft maar één doel: klanten te helpen. Wij zijn gericht op innovatieve industrieën, waar onderzoek, ontwikkeling en creativiteit belangrijk zijn. Wij bepalen beschermende strategieën voor klanten die een hekel hebben aan een slaafs kopieergedrag. Met vestigingen te Gent en Leuven biedt IP Hills een inspirerende werkomgeving. Naast een competitief salarispakket geniet u van autonomie, flexibiliteit en de mogelijkheid tot het volgen van gepaste opleidingen.