(JR.) PATENT PARALEGAL (GENT/LEUVEN)

Je bent een paralegal en geïnteresseerd om ervaring op te bouwen in de Europese, internationale (PCT) en Belgische octrooiprocedures. Je werkt graag nauwgezet en blijft stressbestendig onder een gevarieerde takenlijst met tijdslimieten.
Je hebt kennis van documentbeheer. Ken je één of meerdere octrooibeheersystemen, dan is dat een plus.
Je communiceert vlot in het Engels, Nederlands en/of Frans, en ziet een uidaging in communicatie met een internationaal netwerk van octrooiagenten.
Gent of Leuven is makkelijk bereikbaar en je bent op zoek naar een ondernemend en enthousiast team waarin je je onmisbaar voelt.

IP Hills is een klantgericht kantoor dat de expertise van de klant en kennis van intellectuele eigendom combineert in strategische beslissingen en pragmatische uitvoering. Het team heeft maar één doel: klanten te helpen. Wij zijn gericht op innovatieve industrieën, waar onderzoek, ontwikkeling en creativiteit belangrijk zijn. Wij bepalen beschermende strategieën voor klanten die een hekel hebben aan een slaafs kopieergedrag. Met vestigingen te Gent en Leuven biedt IP Hills een inspirerende werkomgeving. Naast een competitief salarispakket geniet u van autonomie, flexibiliteit en de mogelijkheid tot het volgen van gepaste opleidingen.