PATENT ATTORNEY (GENT/LEUVEN)

Je bent Europees en/of Belgisch octrooigemachtigde en hebt ervaring in het schrijven en verdedigen van octrooiaanvragen, het voeren van oppositie tegen octrooien, het beheren en valorizeren van octrooiportefeuilles.

Je hebt een breed-technologische interesse, houdt van interactie met uitvinders en innovatie-strategen, en communiceert vloeiend in het Engels, Nederlands en/of Frans. Je bent een vis in de vijver van technologische start-ups die Vlaanderen rijk is, of bereid om er in te duiken en je ervaring in te zetten om hun intellectuele eigendom te verankeren.

Gent of Leuven is een bereikbare werkplek voor jou en je bent toe aan een nieuwe uitdaging in een ondernemend team dat een beetje rockt.

IP Hills is een klantgericht kantoor dat de expertise van de klant en kennis van intellectuele eigendom combineert in strategische beslissingen en pragmatische uitvoering. Het team heeft maar één doel: klanten te helpen. Wij zijn gericht op innovatieve industrieën, waar onderzoek, ontwikkeling en creativiteit belangrijk zijn. Wij bepalen beschermende strategieën voor klanten die een hekel hebben aan een slaafs kopieergedrag. Met vestigingen te Gent en Leuven biedt IP Hills een inspirerende werkomgeving. Naast een competitief salarispakket geniet u van autonomie, flexibiliteit en de mogelijkheid tot het volgen van gepaste opleidingen.