(JR.) PATENT PARALEGAL (GENT/LEUVEN)

Je bent paralegal en geïnteresseerd om ervaring op te doen in Europese, internationale (PCT) en Belgische octrooiprocedures. U werkt graag stipt en blijft stressbestendig onder een gevarieerde takenlijst met tijdslimieten.

Je bent vertrouwd met documentbeheer. Kennis van één of meerdere octrooimanagementsystemen is een pluspunt. Je communiceert vlot in het Engels, Nederlands en/of Frans en ziet een uitdaging in de communicatie met een internationaal netwerk van octrooigemachtigden.

Gent of Leuven is vlot bereikbaar en je bent op zoek naar een ambitieus en enthousiast team waarin je je onmisbaar voelt.

IP Hills is een klantgericht bedrijf dat de expertise van de klant combineert met kennis van intellectueel eigendom in strategische beslissingen en pragmatische implementatie. Het team heeft één doel: klanten helpen. Wij richten ons op innovatieve industrieën waar onderzoek, ontwikkeling en creativiteit belangrijk zijn. We zetten beschermende strategieën uit voor klanten die het idee haten om slaafse kopieën te produceren. Met kantoren in Gent en Leuven biedt IP Hills een inspirerende werkomgeving. Naast een competitief salarispakket geniet je van autonomie, flexibiliteit en de mogelijkheid om een aangepaste opleiding te genieten.