TRADEMARK PARALEGAL (GENT/LEUVEN/BRUSSEL)

Je bent paralegal en geïnteresseerd om voltijds of deeltijds ervaring op te doen of verder uit te bouwen in Europese, internationale en Benelux merknaam- en modellenregistraties. Je werkt graag stipt en blijft stressbestendig onder een gevarieerde takenlijst met tijdslimieten.

Je bent vertrouwd met documentbeheer, Microsoft Office, DocuSign en enige andere relevante software applicaties. Kennis van één of meerdere IP managementsystemen is een pluspunt. Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels en ziet een uitdaging in de communicatie met een internationaal netwerk van klanten, agenten en partners.

Brussel (van zodra een goede nieuwe locatie is gevonden), Leuven of Gent  is voor jou vlot bereikbaar. Je bent op zoek naar een ambitieus en enthousiast team waarin je je onmisbaar voelt.

IP Hills, deel van Ipsilon Group, is een klantgericht bedrijf dat de expertise van de klant combineert met kennis van intellectueel eigendom in strategische beslissingen en pragmatische implementatie. Het team heeft één doel: klanten helpen. Wij richten ons op innovatieve industrieën waar onderzoek, ontwikkeling en creativiteit belangrijk zijn. We zetten beschermende strategieën uit voor klanten die het idee haten om slaafse kopieën te produceren. Met kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten van Amerika biedt Ipsilon Group een inspirerende werkomgeving. Naast een competitief salarispakket geniet je van autonomie, flexibiliteit en de mogelijkheid om een aangepaste opleiding te genieten.