LEGAL COUNSEL (GENT/LEUVEN)

Je bent een advocaat of bedrijfsjurist met ervaring in het ondernemingsrecht in brede zin. Je staat cliënten bij in tal van juridische kwesties, je herziet en stelt overeenkomsten op waarbij intellectuele eigendom een belangrijke rol speelt. Je weet hoe je litigations moet procederen of behandelen. Je onderhandelt graag, rekening houdend met de belangen van de cliënt. Je hebt een brede interesse in zaken, houdt van een pragmatische interactie met cliënten en communiceert vloeiend in het Engels, Nederlands en/of Frans.

Je bent een probleemoplosser die het overzicht bewaart en het enthousiasme deelt van een jong en dynamisch team dat flexibiliteit en autonomie hoog in het vaandel draagt. Je weet mensen te inspireren.

Gent of Leuven is voor jou een toegankelijke werkplek en je bent in voor een nieuwe uitdaging in een ambitieus en groeiend team.

IP Hills is een klantgericht bedrijf dat de expertise van de klant combineert met kennis van intellectueel eigendom in strategische beslissingen en pragmatische implementatie. Het team heeft één doel: klanten helpen. Wij richten ons op innovatieve industrieën waar onderzoek, ontwikkeling en creativiteit belangrijk zijn. We zetten beschermende strategieën uit voor klanten die het idee haten om slaafse kopieën te produceren. Met kantoren in Gent en Leuven biedt IP Hills een inspirerende werkomgeving. Naast een competitief salarispakket geniet je van autonomie, flexibiliteit en de mogelijkheid tot een aangepaste opleiding.