Onze nieuwe collega Eva

Onze nieuwe collega Eva

IP Hills is zeer verheugd om u onze nieuwe medewerker Eva Eulaers voor te stellen.

Eva heeft een Master in de wetenschappen, verkregen aan de Universiteit van Luik, en heeft een doctoraat in Space Science behaald. Na de afronding van haar onderzoek heeft zij meer dan 5 jaar voor een privaat IP-bedrijf gewerkt voordat ze bij IP Hills kwam. Eva is een gekwalificeerd Belgisch, Nederlands en Europees gemachtigde patent attorney. Ze focust zich op de innovatie in het domein van mechanica en fysica. Zij heeft al verschillende KMO’s en internationale klanten geassisteerd in het vakgebied van mechanica, automotive, petrochemie, off-shore industry, medische apparatuur, landbouwindustrie en optiek.

Eva spreekt zes talen (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans en Portugees) en heeft een basiskennis Russisch. In haar vrije tijd speelt ze muziek in twee orkesten en houdt ze ervan om op trektochten te gaan.

Wij zijn zeer enthousiast dat Eva onze klanten zal assisteren en IP Hills helpt te groeien in België en daarbuiten als een toegewijd, bedrijfs- en kwaliteitsgericht IP bedrijf. U kan Eva contacteren via eva.eulaers@iphills.com